Palaute

Runokylpylä-ryhmien vauvoilta ja vanhemmilta saatu palaute on ollut myönteistä. Ryhmän maksuttomuutta, ohjaajan ammattitaitoa ja kirjaston helppoa saavutettavuutta arvostetaan.

“Joka toinen torstai Rikhardinkadun kirjastossa on arkemme tähtihetkiä.”

“Olemme käyneet runokylvyssä kaikkien kolmen lapsemme kanssa ja aina on ollut mukavaa. Erityisen hienoa runokylpylässä on ollut se, että ilmapiiri on aina salliva eikä ole tarvinnut jännittää muita tai miten lapsen kanssa voi tai saa olla.”

“Runokylpylän kautta olen tutustunut sellaiseen lastenkirjallisuuteen, ja musiikkiinkin, jota muuten en olisi osannut etsiä enkä löytää. Kirjastoon on ollut myös helppo tulla ja satuhuone on ihana. Toivon, että mahdollisimman monelle tarjoutuisi mahdollisuus osallistua näin hienoon, laadukkaaseen ja suomalaista kirjallisuutta tukevaan toimintaan.”

“Olen käynyt lapseni kanssa kolmen muunkin ohjaajan vetämissä, ihan mukavissa vauvaharrastuksissa. Missään en kuitenkaan ole tavannut yhtä ammattimaista ohjaajaa kuin Outi-Maria Takkinen. Hänellä on laaja suomalaisen lastenkulttuurikentän tuntemus, hän seuraa aktiivisesti tämän kentän kehitystä ja osallistuu siihen myös itse. Tämä kaikki luo edellytykset laadukkaaseen sisältöön. Äidin näkökulmasta on kuitenkin ollut miltei ilahduttavampaa, että hänellä on myös erinomainen ymmärrys pienen lapsen kehitysvaiheista ja vastaanottokyvystä. Runokylpylätapaamiset on suunniteltu lapsen ikävaiheeseen sopiviksi; tunnelma on rauhallinen, sisällössä on riittävää toistoa sekä oikeantasoista osallistamista, ja rakenne kokonaisuudessaan sallii lapsen osallistua omalla tavallaan.”